Bel ons direct: 0167 – 54 04 11 of 06 – 18 11 50 27
Villa Zorrilla, Toon op Google Maps

Gastenboek


Enkele citaten uit een van de gastenboeken.

Een prachtige villa en heel compleet uitgerust. Heerlijk dat het zwembad kan worden afgesloten voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen.

Familie H.

Wat een fantastische plek is dit. Fabeltastisch. We hebben een prachtige week achter de rug. Vooral de ambiance zorgt voor een heus “Hollywood gevoel”. Geweldig; een 5 sterren vakantie.

Han en Angelina

Eerste indruk van jullie casa was alles mooi, de tuin en het zwembad, de BBQ. Binnen ook lekker ruim. Heerlijke matrassen trouwens, goed geslapen. Onze meiden sliepen ook langer uit dankzij de rolluiken.

Lianne, Paul en kids

We hebben een heerlijke week gehad in jullie mooie huis. Het ziet er allemaal prachtig uit. Ook met kleine kinderen van 2, 4 en 5 is het hier goed toeven.

Wouter, Astrid en kinderen

Het was geweldig, de tijd vloog om en heerlijk dat zwembad. Heerlijk van de BBQ genoten met een lekker wijntje erbij. Prachtige omgeving met leuke plaatsen. We hebben geweldig genoten.

Fam. Te B.

Bizar om de 31e dec. met een heuse nieuwjaarsduik te eindigen. Kerst was met de hele familie bij elkaar ook erg lekker in dit huis.

Jojo, Philip en familie

We zijn blij dat we voor dit huis gekozen hebben met hekje voor het zwembad een ideale vakantie als je toch met hele kleintjes komt. Vanaf dag 1 hebben we minimaal 6 keer per dag gezwommen. We zijn weer naar Terra Mitica geweest. Voor iedereen die van pretparken houdt een echte aanrader!!!

Willy, Sandra Oma en kinderen

Een fijne woning van alle gemakken voorzen t/m voldoende lakens en handdoeken. Het was een geweldige vakantie en het 8e jaar in deze regio, maar dit was toch wel de fijnste woining tot nu toe.

Fam. B.