Bel ons direct: 0167 – 54 04 11 of 06 – 18 11 50 27
Villa Zorrilla, Toon op Google Maps

Gebied

Costa Blanca
Alfaz del Pi ligt aan de Spaanse Costa Blanca. Dit is een kuststreek met prachtige, goudkleurige stranden, beschutte baaien en een heel zacht klimaat. De Costa Blanca heeft overigens zijn naam niet te danken aan de beroemde stranden, maar aan de wit bloeiende bomen. Wie zich onder een stralende zon thuis wil voelen vindt aan de Costa Blanca zeker zijn gading. In de vele restaurants vindt men uiteraard de typisch Spaanse keuken, maar ook de favoriete gerechten van iedere Europeaan terug.

Alicante is de oude vissersstad. Hier vindt men de oude visserswijk Raval Roch. In het achterland zijn diverse excusiemogelijkheden naar o.a. het palmenwoud Elche en het moorse dorpje Guadalest aan het stuwmeer. Bij La Manga zijn veel watersportmogelijkheden in de Mar Menor (strandmeer).

Voor kooplustigen is er aan de Costa Blanca geen gebrek aan leuke winkeltjes, souvenirshops en boetiekjes. Eens de zon onder, verandert Benidorm in een bruisende nachtstad met veel muziek en sfeer in de vele trendy disco’s en restaurants. Wie het wat rustiger wil, kan naar de een van de nabij gelegen badplaatsen, zoals Altea, Albir, Calpe, Villajoyosa, Moraira, Javea, Denia, enz.