Bel ons direct: 0167 – 54 04 11 of 06 – 18 11 50 27
Villa Zorrilla, Toon op Google Maps

Omschrijving

zorrillaIn rustige groene omgeving schitterend gelegen door palmen omgeven luxe grote villa. Goede en snelle bereikbaarheid van het strand, Altea, Benidorm en Albir. Alles op een afstand van 4 – 6 km.

De villa is gelegen op ca. 1.000 m2 eigen grond, geheel omheind en heeft een eigen zwembad dat het gehele jaar te gebruiken is en kan worden verwarmd d.m.v. een heatpomp. Het zwembad beschikt over een poolhouse met toilet en douche  en wordt omringd door een groot zonnig terras met overkapping. Door middel van een hekje kan het zwembad geheel afgesloten worden voor kleine kinderen.

Alle (slaap)kamers in de villa zijn voorzien van airconditioning. Het geheel is omgeven door een mooie tuin met diverse volgroeide palmen, die vooral in de zomer voor voldoende schaduw zorgen. Verder  is er een  barbecueplaats

De villa biedt plaats aan 11 personen verdeeld over twee verdiepingen met boven het eigenlijke woongedeelte en beneden een groot inpandig appartement met eigen ingang. Beide ruimten zijn voorzien van satelliet T.V.met alle Nederlandse T.V. zenders, stereo-apparatuur en DVD-speler.

In totaal beschikt u over 4 ruime separate slaapkamers ieder voor 2 personen, 1 woon/slaapkamer (appartement) voor 3 personen, 3 badkamers, 2 keukens, een grote living/eetkamer en een overdekt terras. De hoofdkeuken is luxe uitgevoerd met vaatwasmachine, oven, electrische kookplaat, koelkast en vriezer, enz. Een wasmachine is aanwezig.

Onze villa is zeer geschikt voor kinderen. Naast het zwembad (met diverse attributen), hebben de kinderen genoeg ruimte rondom de villa.

Voor tieners is Benidorm met al zijn vertier een prachtige uitkomst. Voor de allerkleinsten is er een baby-ledikantje, een baby-badje, een buggy en een kinderstoel.

Voor de winterperiode is de gehele villa voorzien van centrale verwarming en in de zomer zult u veel plezier hebben van de airco. Verder beschikt u over een brandkastje.

De villa is echter ook uitstekend geschikt voor kleine gezelschappen van 2 of meer personen die rust, luxe en ruimte zoeken of willen overwinteren. Meestal wordt dan het gastenverblijf niet gebruikt en bij de prijsstelling houden wij duidelijk rekening met het aantal personen.